Computer Cursus - Contact

Contact en routebeschrijving

Creative PC Training, Oostenburgervoorstraat 52, 1018 MR AMSTERDAM
tel.: 020 - 420 19 63
e-mail: crea@creativepctraining.nl


Routebeschrijving:


We zijn goed bereikbaar per bus:
vanaf Centraal Station: bus 22 (Indische Buurt)
vanaf Muiderpoort Station: bus 22(via eigen vervoer)
Vanaf Centraal Station de Prins Hendrikkade helemaal afrijden, na flauwe bocht bij verkeerslicht, rechtsaf de Kattenburgergracht op. Na de Oosterkerk 2e straat links. Dit is de Oostenburgervoorstraat.

(via openbaar vervoer)
Bus 22 vertrekt tegenover het station voor het Victoriahotel, Prins Hendrikkade. Uitstappen op de Oostenburgergracht (5 à 7 minuten vanaf het Centraal Station). Even teruglopen, dan 1e straat rechts de Oostenburgervoorstraat in.

Vanaf Oost, Diemen, Watergraafsmeer (en Bijlmer):
Via Middenweg, Linnaeusstraat. Aan het eind T-splitsing rechtsaf, 1e verkeerslichten links, verkeerslichten rechts en weer direct links de Oostenburgergracht op (richting CS); daarna 1e straat rechts (bij standbeeld) de Oostenburgervoorstraat in.

(via openbaar vervoer)
Met bus 120 of 126 vanuit Bijlmer via Diemen naar Muiderpoortstation en overstappen op bus 22. Uitstappen 2e halte Oostenburgergracht. Stukje teruglopen en 1e straat links (bij standbeeld) de Oostenburgervoorstraat in.

Vanaf de Ringweg:
Volg A10 (ring Oost), afslag S114 (Zeeburg/Centrum/Artis) en rijdt de Piet Heintunnel in. Na de Piet Heintunnel bij verkeerslichten links en dan de 2e straat rechts af (Cruquiuskade). Bij de verkeerslichten rechtdoor rijden; u komt dan op de Oostenburgergracht. Daarna de 1e straat rechts (bij standbeeld) de Oostenburgervoorstraat in.

Door Y-tunnel:
Uit de tunnel naar rechts, maar links aanhouden, bij verkeerslichten linksaf en rechtdoor rijden, over de brug na flauwe bocht bij verkeerslicht, rechtsaf de Kattenburgergracht op. Na de kerk 2e straat links (bij standbeeld). Dit is de Oostenburgervoorstraat.


Aan het einde van de Oostenburgervoorstraat vindt u rechts het gebouw ‘De Oostenburg', (pandnummer 42 t/m 180), waarin ons instituut is gevestigd. Overdag kunt u zo binnenlopen, ‘s avonds moet u even aanbellen; u toetst hiervoor nummer 52 in en daarna drukt u op de toets voor de intercom (de toets met het ‘belletje’).

Parkeren:
Er is in de woonbuurt van het gebouw voldoende gelegenheid tot parkeren (betaald parkeren midden tarief). Zie o.a. bij de P op de plattegrond. S.v.p. uw auto niet op het parkeerterrein van het gebouw De Oostenburg plaatsen; deze plaatsen zijn betaalde gereserveerde plaatsen van de bedrijven die in het gebouw zijn gevestigd.

.Klik voor meer informatie...
computer cursus; computer opleiding; computer senioren; computer training op maat; computercursus en Re-integratie; computeropleidingen voor wie; computertraining; cursus typen; leren typen; cursus excel; cursus office; cursus windows; cursus word; ecdl; cursussen


Copyright 2005. Creative PC Training | Design: Euro Design | Website optimalisatie: Devotus Design studio